ΑΛΜΑ Ε.Π.Ε

Σχετικά με εμάς
  

H κατασκευαστική εταιρεία ΑΛΜΑ δημιουργήθηκε το 1997 από τους δυο πρώην τεχνικούς διευθυντές της COPLAM, τους κυρίους Σιδηρόπουλο και Καπετανγιάννη με όραμα τους να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον χώρο των συνθετικών κουφωμάτων.

Η τεχνική εμπειρία ετών βοήθησε στην γρήγορη και ανοδική πορεία της εταιρείας και στη καθιέρωση της σε σημαντικό τεχνικό φορέα στο οικοδομικό και κατασκευαστικό κλάδο τα αποτελέσματα δεκαετίας ήταν πέρα από τις προσδοκίες των ιδιοκτητών της με τον δεκαπλασιασμό της παραγωγής της και την συνεχή εξάπλωση των πωλήσεων της. Η ΑΛΜΑ σας παρέχει άριστη ποιότητα κατασκευής πορτών και παραθύρων βασισμένη στα πιστοποιημένα γερμανικά υλικά υψηλής ποιότητας(προφίλ KBE – μηχανισμούς ROTO -πόμολα HOPPE – ρολά SKS ), στον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στην πολυετή εμπειρία κατασκευής των τεχνικών της.

Τα συνθετικά κουφώματα φέρουν το σήμα πιστοποίησης ποιότητας ISO 9001 απόδειξη των αρίστων συστημάτων συνθετικών κουφωμάτων που κατασκευάζει στο ιδιόκτητο χώρο της στην βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η παραγωγή συστημάτων καλύπτει όλες τις ανάγκες του σήμερα με κατασκευή ποικίλων εφαρμογών στον χώρο του συνθετικού κουφώματος με προϊόντα όπως πόρτες, παράθυρα, εξώπορτες, συρόμενα, φυσούνες, συρόμενα τύπου βαγονέτου, κυκλικά ανοίγματα, φεγγίτες, συρόμενα βαρέως τύπου, ρολά, παντζούρια, αντικουνουπικές σήτες και κουφώματα ειδικών κατασκευών. Ταυτόχρονα με τα συνθετικά κουφώματα δραστηριοποιείται και στις θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες με μεγάλη ποικιλία τύπων, σχεδίων, χρωμάτων και γενικών λύσεων στις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας.

Στην ΑΛΜΑ σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των φίλων μας.

Τηλ.:2310307665-Tηλ.: 2310 308.780-Tηλ.: 2310 301.390

Εργοστάσιο:ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου
Tηλ.: 2310 795.527-Tηλ. & Fax : 2310 795.465